Πρέπει να μαγειρέψετε πλιγούρι βρώμης πριν την προσθέσετε σε ένα smoothie;

Το βρώμης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Αλλά ένα μπολ με ζεστό χυλό δεν είναι ο μόνος τρόπος για να απολαύσετε αυτό το εξαιρετικά θρεπτικό σιτάρι για πρωινό. Κάνει επίσης μια ωραία προσθήκη σε ένα πρωινό smoothie. Δεν χρειάζεται να μαγειρεύετε πλιγούρι βρώμης πριν την προσθέσετε σε ένα λείο, αλλά μπορείτε. Το νωπό πλιγούρι βρώμης είναι μια πιο βολική επιλογή, αφού η προ-μαγειρική προσθέτει ένα επιπλέον βήμα. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν την κρεμώδη υφή μαγειρεμένα πλιγούρι βρώμης παρέχει.

Ακατέργαστος

Έχετε δύο επιλογές όταν προσθέτετε ωμό βρώμη σε ένα λείο. Ανακατέψτε το ωμό βρώμη σε σκόνη στο μπλέντερ πριν προσθέσετε τα άλλα συστατικά για την ομαλότερη υφή. Ωστόσο, πολλές συνταγές που ζητούν ωμό βρώμη απλά συνδυάζουν τα πάντα μαζί με τη μία – την πιο γρήγορη και πιο βολική επιλογή. Το βιβλίο μαγειρικής “River Cottage Καθημερινά” αναφέρεται σε αυτό το στιλ smoothie ως “thickie.

Μαγείρευτος

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μαγειρεμένα πλιγούρι βρώμης στο πρωινό σας smoothie, είναι καλύτερο να προ-μαγειρέψετε το πλιγούρι βρώμης το προηγούμενο βράδυ. Με αυτόν τον τρόπο, η βρώμη έχει την ευκαιρία να κρυώσει εντελώς πριν τη χρήση. Εάν δεν σχεδιάζετε μπροστά, προσθέστε επιπλέον πάγο στο μείγμα smoothie για να βοηθήσετε να ψήσετε τα φρεσκομαγειρεμένα πλιγούρια βρώμης.

Συγχρονισμός

Προσθέστε πλιγούρι βρώμης σε ένα λείο που επιθυμείτε μια θρεπτική ώθηση. Το πλιγούρι βρώμης είναι επίσης ένα καλό παχυντικό, αν προτιμάτε τα smoothies σας με επιπλέον σώμα. Το πλιγούρι βρώμης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν παρασκευάζουμε vegan smoothies. Τέλος, σκεφτείτε smoothies ως έναν άλλο τρόπο για να χρησιμοποιήσετε μέχρι να απομείνει oatmeal.

Θρέψη

Ένα φλιτζάνι βρώμης παρέχει το 32% των ημερήσιων αναγκών σας σε φυτικές ίνες καθώς και το 39% της καθημερινής σας θειαμίνης, το 19% του καθημερινού σας σιδήρου και το 17% του ημερήσιου ψευδαργύρου σας. Είναι επίσης μια καλή πηγή μαγνησίου, φωσφόρου, χαλκού και άλλων βιταμινών Β.