Μπορεί να ανηφορίζει να τρέξει τους μυς των ποδιών;

Η κίνηση ενάντια στη βαρύτητα με την εκτόξευση λόφων δίνει έμφαση στους κάτω μυς του σώματός σας, που μπορεί να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν και να γίνουν ισχυρότεροι. Λόγω της αντοχής, η κλίση απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια από την εκτέλεση σε επίπεδες επιφάνειες · η φυσική πρόκληση μπορεί να βοηθήσει τους μύες των ποδιών σας να αναπτυχθούν και με τη σειρά τους να σας επιτρέψει να τρέχετε γρηγορότερα και για μεγαλύτερες αποστάσεις.

Μουσικό κτίριο

Το τρέξιμο σε ανηφόρα θα ενεργοποιήσει και θα αυξήσει το μέγεθος όλων των μυών στα πόδια σας, που περιλαμβάνουν το μπροστινό μέρος του τετρακέφαλου των μηρών, το πίσω μέρος του hamstring των μηρών, τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μηρούς, τα μοσχάρια και τους γλουτούς. Το πίσω μέρος των μυών του σώματος, ή εκείνοι στην οπίσθια αλυσίδα – οι γλουτές, τα hamstrings και τα μοσχάρια – λαμβάνουν τα περισσότερα οφέλη από τις κλίσεις.

Εστίαση στη φόρμα

Η μεγιστοποίηση της μυϊκής ανάπτυξης και ανάπτυξης και η αποφυγή τραυματισμών κατά τη λειτουργία σε ανηφόρα απαιτεί τη χρήση της κατάλληλης μορφής. Χτυπήστε το έδαφος με το μπροστινό μέρος του ποδιού και όχι με τη φτέρνα. Συντομεύστε το βήμα σας και προσγειώστε το πόδι σας κάτω από το σώμα σας παρά μπροστά ή πίσω. Εμπλέξτε τον πυρήνα σας και επιμηκύνετε τη σπονδυλική σας στήλη, σπρώξτε ελαφρά προς τα εμπρός και σπρώξτε τα ωμοπλάτα σας προς τα κάτω και μακριά από τα αυτιά σας.