Μια αναθεώρηση προϊόντος των ποδηλάτων γυμναστικής nordictrack

Από τη στιγμή που είναι γνωστός για το γυμναστήριο με το ίδιο όνομα, η NordicTrack παράγει τώρα μια πλήρη σειρά εξοπλισμού άσκησης στο σπίτι που επικεντρώνεται κυρίως σε διαδρόμους και ελλειπτικούς εκπαιδευτές. Η σειρά προϊόντων μόνο των ποδηλάτων άσκησης NordicTrack μπορεί να φαίνεται σαν μια δεύτερη σκέψη για την εταιρεία, αλλά αυτά τα μηχανήματα άσκησης προσφέρουν ακόμα πολλά από τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από τον εξοπλισμό NordicTrack, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας iFit σε ορισμένα μοντέλα.

Η σειρά ποδηλάτων γυμναστικής NordicTrack αποτελείται από τέσσερα μοντέλα. Το αναποδογυρισμένο, λεγόμενο “Commercial” VR ποδήλατο, το αναποδογυρισμένο GX4.0 και το όρθιο C2 SI προσφέρουν όλα την ανθεκτική αντίσταση push-button. Μπορείτε είτε να ελέγξετε χειροκίνητα τα επίπεδα αντοχής είτε να χρησιμοποιήσετε προγραμματισμένες προπονήσεις που προσαρμόζουν την αντίσταση για εσάς. Το GX2 χρησιμοποιεί σύστημα άμεσης τάνυσης με αλυσίδα, με αισθητήρα πέδησης, ρυθμίζετε την αντίσταση με ένα χειροκίνητο περιστρεφόμενο κουμπί, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχετε προ-προγραμματισμένες προπονήσεις ή αυτόματες ρυθμίσεις.

Το NordicTrack είναι πασίγνωστο για τη συσκευασία των καρδιομηχανών του γεμάτων από χαρακτηριστικά. Αλλά ως ποδήλατο γυμναστικής άμεσης έντασης, το GX2 στερείται των ηλεκτρονικών χαρακτηριστικών που συνήθως περιμένατε. Αντίθετα, διαθέτει ρυθμιζόμενο τιμόνι χωρίς ολίσθηση, μαξιλαράκι που προσαρμόζεται προς τα επάνω, προς τα κάτω, προς τα εμπρός και προς τα πίσω, και πεντάλ διπλής όψης, ώστε να μπορείτε γρήγορα να επιλέξετε με ή χωρίς κλουβιά. Τα άλλα ποδήλατα NordicTrack έρχονται με ένα πιο οικείο φάσμα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των ανεμιστήρων ψύξης μέσα στην κονσόλα, των παιχνιδιών γυμναστικής, των μόνιτορ καρδιακού ρυθμού χειρός και της συμβατότητας iFit. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάρτα μνήμης iFit σε οποιαδήποτε από τις κονσόλες Commercial VR ή C2 SI, η οποία επεκτείνει αποτελεσματικά το ρεπερτόριο του ποδηλάτου από προγραμματισμένες προπονήσεις.

Τα πιο μικρά μοντέλα ποδηλάτων NordicTrack, το C2 SI, έχουν μήκος 39,25 ίντσες και πλάτος 15 ίντσες πλάτος 25,5 ίντσες. Η μεγαλύτερη και η μεγαλύτερη από τις τέσσερις, η Commercial VR, έχει μήκος 59 ίντσες και πλάτος 18 ίντσες με ύψος 28 ίντσες. Οι μέγιστες χωρητικότητες του βάρους του χρήστη είναι οι εξής: Εμπορική έκδοση VR, 350 λίβρες, C2 SI, 250 λίβρες, GX4.0, 300 λίβρες, GX2, 250 λίβρες.

Από τον Ιανουάριο του 2011, οι τιμές των ποδηλάτων NordicTrack ποικίλλουν ως εξής: Commercial VR, $ 799, C2 SI, $ 299, GX4.0, $ 399 και GX2, $ 349. Το Commercial VR και το GX4.0 έρχονται με εγγύηση χρόνου ζωής και ένα χρόνο κάλυψης εξαρτημάτων και εργασίας. Τα μοντέλα C2 SI και GX2 έρχονται με εγγύηση 5 ετών και 90 ημέρες ανταλλακτικών και κάλυψη εντός της οικίας.

Σχεδίαση και Αντίσταση

Χαρακτηριστικά

Διόπτρα

Τιμή και εγγύηση