Κρυστάλλινα ελαφριά στοιχεία διατροφής

Με υποκατάστατα ζάχαρης, το Crystal Light περιέχει λιγότερες θερμίδες από τα κανονικά αναψυκτικά αλλά δεν είναι χωρίς θερμίδες, όπως πολλές σόδες διατροφής. Το Crystal Light έρχεται σε μορφή σκόνης και αναμιγνύεται με νερό για να δημιουργήσει ένα αρωματισμένο ποτό. Διάφορες ποικιλίες κρυσταλλικού φωτός είναι διαθέσιμες και τα στοιχεία διατροφής ποικίλλουν από προϊόν σε προϊόν.

Κρύσταλλο φως κλασική διατροφή

Crystal Light Οι κλασσικές φόρμουλες περιέχουν 5 θερμίδες ανά μερίδα 2 γραμμάρια, το οποίο είναι 1/2 κουταλάκι του γλυκού αναμειγμένο με περίπου 8 ουγγιές νερού σύμφωνα με τη γεύση. Τα ποτά αυτά είναι χωρίς ζάχαρη και παρέχουν μηδενικό ποσοστό της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης λίπους, υδατανθράκων ή πρωτεϊνών. Αλλά είναι εμπλουτισμένα για να παρέχουν το 10 τοις εκατό της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης ασβεστίου και 100 τοις εκατό του RDA της βιταμίνης C.

Άλλα προϊόντα Crystal Light

Τα προϊόντα Crystal Light Energy έχουν το ίδιο προφίλ θερμίδων και μακροθρεπτικών συστατικών με κλασικές γεύσεις, αλλά αντί για βιταμίνη C και ασβέστιο, περιέχουν 10% RDA νιασίνης, βιταμίνης Β-6, βιταμίνης Β-12, βιοτίνης και παντοθενικού οξέος ανά 2- Gram εξυπηρετούν. Άλλα προϊόντα περιέχουν πρόσθετη καφεΐνη. Το Crystal Light Pure Fitness περιέχει 3 γραμμάρια ζάχαρης ανά μερίδα 4 γραμμαρίων και παρέχει 15 θερμίδες, 1 τοις εκατό του RDA για υδατάνθρακες και 1 τοις εκατό του RDA για νάτριο, χωρίς άλλα θρεπτικά συστατικά.