Κάνουν πηδάλια γεράκια προπόνηση στους μηρούς;

Οι άλτες είναι μια άσκηση τύπου calisthenic που αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και λειτουργεί τους κύριους μύες του σώματός σας. Jacks είναι μια άσκηση υψηλής επίπτωσης που μπορεί να οικοδομήσει τόσο μυϊκή όσο και καρδιαγγειακή αντοχή. Ως σύνθετη κίνηση, τόσο το ανώτερο σώμα όσο και οι μύες του κάτω σώματος ενεργοποιούνται καθώς πηδάτε για να προωθήσετε τον εαυτό σας πάνω και κάτω.

Πραγματοποίηση άλματος

Οι γρύλοι γεμίζουν με στέκεται μαζί με τα πόδια σας και τα γόνατά σας ελαφρώς λυγισμένα. Η σωστή μορφή είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη τραυματισμών και τη λήψη των μέγιστων οφέλη από την άσκηση σας. Σχεδιάστε τον ομφαλό σας και πηδώντας ενώ σηκώνετε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας και χωρίζετε τα πόδια σας στα πλάγια. Αποφύγετε να κλειδώνετε τα γόνατά σας και αργά πηδήξτε πίσω στο κέντρο, χαμηλώνοντας τα χέρια σας και επιστρέφοντας τα πόδια σας πίσω στη μέση γραμμή. Κατά τη διάρκεια της εισόδου και εξόδου του κάτω σώματος, οι μηροί ενεργοποιούνται.

Χρησιμοποιώντας το Quadriceps

Κατά τη διάρκεια των πηνίων πτώσης, οι κάτω μυς του σώματος εκπαιδεύονται για να παράγουν δύναμη στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Το τετρακέφαλο μηριαίο, που ονομάζεται “τετράκλινα”, είναι οι μύες στο μπροστινό μέρος των μηρών σας. Τα τετράγωνα σας εμπλέκονται ενεργά όταν ισιώσετε το πόδι σας, δημιουργώντας επέκταση στο γόνατο. Καθώς πηδάτε, επεκτείνετε το γόνατό σας και ενεργοποιείτε τα τετράποδα, τραβώντας τα επάνω και μακριά από το γόνατο. Αυτή η επαναλαμβανόμενη κίνηση κατά τη διάρκεια των πηνίων πηδαλιού αυξάνει την άπαχη μάζα σας στα τετρακέφαλα σας χρησιμοποιώντας το σωματικό σας βάρος για αντίσταση.

Προσθετήρες ισχίου και απαγωγείς

Οι προσαγωγείς ισχίου και οι απαγωγείς είναι γνωστοί ως οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί μηροί σας. Και οι δύο αυτοί μύες λειτουργούν κατά τη διάρκεια των γρύλων σας. Οι απαγωγείς ισχίων είναι ενεργοί κατά τη διάρκεια της φάσης προς τα έξω του γρύλου σας, επιτρέποντας στα πόδια σας να εξαπλωθούν. Οι προσαγωγές ισχίου λειτουργούν καθώς φέρετε τα πόδια σας μαζί στη φάση επιστροφής του πηνίου σας. Η φάση εισόδου και εξόδου του βύσματος μπορεί να αποδυναμώσει τον προσαγωγέα ισχίου και τους απαγωγείς.

Πλεονεκτήματα των Jumping Jacks

Jumping jacks προσθέτουν δύναμη στην προπόνηση σας επειδή είναι μια άσκηση που χρησιμοποιεί ευμετάβλητα που χρησιμοποιεί εκρηκτικές κινήσεις για να ανυψώσει τον καρδιακό σας ρυθμό. Ως άσκηση υψηλής πρόσκρουσης, οι πηνιοί πηδαλιουχίας παράγουν καύση υψηλής θερμιδικής αξίας. Ένα πρόσωπο 150 λιβρών καίει περίπου 50 θερμίδες κάνοντας πηδάλια σε μέτρια ένταση για 10 λεπτά και 90 θερμίδες όταν εκτελείται σε υψηλή ένταση για την ίδια διάρκεια. Αν και οι υποδοχές έχουν μια εκρηκτική και ομόκεντρη φάση, αναπτύσσουν επίσης μια έκκεντρη ή επιμήκυνση φάση, επιτρέποντας στους μυς σας να τεντώσουν. Μπορούν να αυξήσουν την ευλυγισία και την κυκλοφορία.