Κάνετε βιταμίνες μία-ημέρα με βοήθεια με απώλεια βάρους;

Οι βιταμίνες μιας ημέρας δεν είναι ειδικά σχεδιασμένες για να βοηθήσουν με ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιστότοπο One-a-Day, οι βιταμίνες μπορούν να σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε τη συνιστώμενη ποσότητα απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων. Αυτό μπορεί να σας κρατήσει υγιές και ενεργοποιημένο, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να προσφέρει υποστήριξη για το πρόγραμμα απώλειας βάρους σας.

Ποικιλία προϊόντων μία φορά την ημέρα

Οι πολυβιταμίνες μιας ημέρας διατίθενται σε ποικίλους τύπους που στοχεύουν συγκεκριμένα φύλα και θέματα υγείας. Οι φόρμουλες των γυναικών περιλαμβάνουν ενεργό μεταβολισμό, εμμηνόπαυση, προγεννητικό, ενεργό νου και σώμα, πρωτότυπο και 50 Plus Advantage. Οι φόρμουλες των ανδρών περιλαμβάνουν την υγεία των ανδρών, το Pro Edge και το 50 Plus Advantage. Άλλες εκδόσεις περιλαμβάνουν τα Cholesterol Plus, Energy, Essential, Maximum, VitaCraves και Teen Advantage για αυτόν και αυτήν.

Ενεργειακή υποστήριξη μίας ημέρας

Οι φόρμουλες μιας ημέρας μπορούν να παρέχουν ενέργεια για το είδος της σωματικής δραστηριότητας που υποστηρίζει την απώλεια βάρους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ACE Fitness, η αυξημένη ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να αποδίδετε καλύτερα και με τη σειρά σας μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Συγκεκριμένα, το μείγμα ενέργειας μιας ημέρας και οι φόρμουλες ενεργού μυαλού και σώματος των γυναικών παρέχουν ένα φυσικό μίγμα καφεΐνης guarana και βιταμίνες Β που έχουν σχεδιαστεί για τη μετατροπή των τροφίμων σε καύσιμα, παρέχοντας ενέργεια και διανοητική εγρήγορση.

Υποστήριξη μεταβολισμού μίας ημέρας

Ο Ενεργός Μεταβολισμός Γυναικών μιας ημέρας είναι ειδικά διαμορφωμένος για να σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε και να στηρίξετε το μεταβολισμό σας. Σύμφωνα με τον ιστότοπο One-a-Day, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον τύπο ενεργού μεταβολισμού σε συνδυασμό με ένα υγιεινό πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής και άσκησης. Σύμφωνα με το One-a-Day, το Active Metabolism δεν περιέχει σκληρά διεγερτικά. Αντ ‘αυτού, περιέχει επαρκείς βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία αποτελούν σημαντικά στοιχεία κάθε προγράμματος απώλειας βάρους.

Προειδοποίηση

Ο δικτυακός τόπος One-a-Day αναφέρει ότι δεν πρέπει να λαμβάνετε επιπλέον πολυβιταμίνες κατά τη χρήση των προϊόντων τους. Πάρτε πολυβιταμίνες με τα τρόφιμα, προκειμένου να αποφευχθεί η αναστάτωση του στομάχου. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι οι πολυβιταμίνες μία φορά την ημέρα δεν έχουν εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε, έχετε κάποια ασθένεια ή λαμβάνετε φάρμακα, θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν πάρετε βιταμίνες μία φορά την ημέρα.

Σκέψεις

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του KidsHealth, εάν καταναλώνετε μια ποικιλία από υγιεινά τρόφιμα, ίσως να μην χρειαστεί να πάρετε μια πολυβιταμίνη · η κατανάλωση περισσότερων βιταμινών και μετάλλων από το συνιστώμενο διαιτητικό επίδομα θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερη βλάβη παρά καλό. Για να είστε ασφαλείς, το KidsHealth συνιστά να ελέγξετε με το γιατρό σας ή έναν εγγεγραμμένο διαιτολόγο να διαπιστώσετε αν η διατροφή σας δεν έχει ορισμένα θρεπτικά συστατικά.