Κάνει το kashi golean να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος;

Το Kashi είναι ένας κατασκευαστής τροφίμων που παράγει προϊόντα όπως δημητριακά, σνακ μπαρ, κροτίδες και μπισκότα χρησιμοποιώντας επτά ολικούς κόκκους: σκληρό κόκκινο σιτάρι, καστανό ρύζι, τριτικάλ, κριθάρι, βρώμη, φαγόπυρο και σίκαλη. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του κατασκευαστή, οι κόκκοι αυτοί παρέχουν μια χορτοφαγική πηγή πρωτεϊνών και πολύπλοκων υδατανθράκων που είναι υγιεινά από άποψη θρεπτικής αξίας, ικανοποιούν και ενεργοποιούν.

Η σειρά δημητριακών Kashi GoLean σχεδιάστηκε ειδικά για την προώθηση της απώλειας βάρους, παρατείνοντας τα συναισθήματα της πληρότητας. Η γκάμα προϊόντων GoLean περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές εκδόσεις των δημητριακών GoLean, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών κρύων δημητριακών GoLean, των ζεστών δημητριακών GoLean, του GoLean Crunch, του GoLean Crunch μέλι αμύγδαλο και του GoLean Crisp φρυγμένου Berry Crumble. · Τα δημητριακά GoLean περιέχουν 140 έως 200 θερμίδες ανά μερίδα. Το μέγεθος διατροφής κυμαίνεται από 3/4 φλιτζάνι έως ένα φλιτζάνι.

Τα δημητριακά Kashi GoLean περιέχουν μεταξύ 9 και 13 g πρωτεΐνης ανά μερίδα. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτό είναι το διπλάσιο της ποσότητας πρωτεΐνης στα περισσότερα δημητριακά, με βάση τη σύγκριση πάνω από 200 μάρκες δημητριακών · Η κατανάλωση περισσότερων πρωτεϊνών το πρωί μπορεί να συμβάλει στην παράταση του αισθήματος κορεσμού ή πληρότητας. Μια μελέτη του 2008 που δημοσιεύθηκε στο «British Journal of Nutrition» διαπίστωσε ότι τα άτομα που έτρωγαν πρωινό υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες αισθάνθηκαν πιο γεμάτα όλη την ημέρα. Συμπεριλαμβανομένων των δημητριακών υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, όπως το Kashi GoLean στο πρωινό σας, αντί να τρώτε αμυλώδη ή ζαχαρούχα τρόφιμα, θα μπορούσατε να βοηθήσετε να χάσετε βάρος, κάνοντάς σας λιγότερο την τάση να φτάσετε για σνακ αργότερα την ημέρα.

Τα δημητριακά GoLean περιέχουν μεταξύ 7 και 10 g ινών. Σύμφωνα με την AdvanceMed Hanford Health Services, οι ίνες μπορούν να προωθήσουν την απώλεια βάρους με διάφορους τρόπους. Τα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε ίνες συνήθως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να μασήσουν, έτσι επιτρέπουν στον εγκέφαλό σας περισσότερος χρόνος για να καταγράψει ένα αίσθημα πληρότητας, το οποίο σας βοηθά να τρώτε λιγότερα. Οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες τείνουν επίσης να είναι χαμηλές σε θερμίδες και να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να χωνέψουν, γεγονός που παρατείνει τα αισθήματα κορεσμού.

Η απώλεια βάρους απαιτεί καύση περισσότερων θερμίδων από ό, τι καταναλώνετε. Σύμφωνα με το MedLine Plus, 1 λίβρα λίπους ισούται με περίπου 3.500 θερμίδες. Αυτό σημαίνει να χάσετε 1 λίβρα, πρέπει να επιτύχετε ένα έλλειμμα ενέργειας των 3.500 θερμίδων μέσω ενός συνδυασμού δίαιτας και άσκησης. Ένας ασφαλής ρυθμός απώλειας βάρους είναι 1 έως 2 λίβρες. Ανά εβδομάδα ή ημερήσιο ενεργειακό έλλειμμα 500 έως 1.000 θερμίδων · επειδή το Kashi GoLean είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες και μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την εμφάνισή σας περισσότερο από πολλά κοινά πρωινά, αντικαθιστώντας το τρέχον πρωινό με τα δημητριακά GoLean, έλλειμμα. Για παράδειγμα, μια ζαχαροπλαστική με τυρί κρέμα περιέχει 259 θερμίδες. (Αναφορά 6) Η κατανάλωση ζεστών δημητριακών GoLean για πρωινό θα σας εξοικονομήσει 109 θερμίδες. Κάνοντας άλλες υγιεινές υποκατάστασεις τροφίμων όλη την ημέρα και συμμετέχοντας σε τακτική άσκηση θα σας επιτρέψει να μειώσετε την θερμιδική σας πρόσληψη και να χάσετε βάρος με ασφάλεια.

Σχετικά με τον Kashi GoLean

GoLean και πρωτεΐνη

GoLean και Fiber

Έλλειμμα ενέργειας