Θερμίδες σε γιαούρτι που καλύπτονται κουλουράκια

Τα περισσότερα κουλουράκια που περιέχουν γιαούρτι περιέχουν ανθυγιεινά συστατικά που συσκευάζονται σε θερμίδες και λίπη χωρίς να συνεισφέρουν πολλά θρεπτικά συστατικά. Στην πραγματικότητα, το λεγόμενο γιαούρτι σε πολλά από αυτά τα κουλουράκια είναι στην πραγματικότητα ζάχαρη και λάδι αντί για πραγματικό γιαούρτι.

Θερμίδες

Ένα 1.4 oz. Η εξυπηρέτηση των καλπασμένων με γιαούρτι κουλουράκια περιέχει 190 θερμίδες, σύμφωνα με το Calorie King.

Θρέψη

Ένα 1.4 oz. Η εξυπηρέτηση των καλυμμένων με γιαούρτι κουλουράκια έχει 9 γραμμάρια λίπους, οκτώ από τα κορεσμένα λίπη. Περιέχει επίσης 75 mg νατρίου, 28 g υδατανθράκων, 17 g ζάχαρης και 2 g πρωτεΐνης. Αυτό το σνακ δεν περιέχει διαιτητικές ίνες.

Σκέψεις

Η επικάλυψη για τα περισσότερα κουλουράκια που είναι καλυμμένα με γιαούρτι είναι φτιαγμένη από ζάχαρη και φοινικοπυρηνέλαιο αντί για πραγματικό γιαούρτι, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Alyse Levine, καταχωρημένο διαιτολόγο. Αυτή η επίστρωση αντιπροσωπεύει μεγάλο μέρος του λίπους και των θερμίδων στο σνακ και σε αντίθεση με το πραγματικό γιαούρτι, παρέχει λίγες πρωτεΐνες, ασβέστιο και βιταμίνες. Αν παρακολουθείτε την πρόσληψη θερμίδων σας, τα κουλουράκια που καλύπτονται με γιαούρτι πρέπει να περιορίζονται σε μια περιστασιακή θεραπεία.