Θερμίδες καίγονται ενώ ορεινή ποδηλασία

Η ορεινή ποδηλασία περιλαμβάνει μια ποικιλία στυλ off-road ιππασίας. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν σταθερές οδηγίες για την καύση θερμίδων για ορεινή ποδηλασία. Ωστόσο, μπορείτε να υπολογίσετε τη χρήση των θερμίδων σας, λαμβάνοντας υπόψη μερικούς διαφορετικούς παράγοντες.

Βάρος

Σύμφωνα με ένα άρθρο στο περιοδικό “Shape” της Amy Goldhammer, αν είστε 145-λίβρες. Γυναίκα, θα κάψετε περίπου 528 θερμίδες ανά ώρα ορεινή ποδηλασία σε έδαφος μέτριας δυσκολίας. Αυτό το ποσό αυξάνεται για μεγαλύτερα βάρη και μειώσεις για χαμηλότερα βάρη. Ένα βαρύτερο ή ελαφρύτερο ποδήλατο βουνού μπορεί επίσης να επηρεάσει την καύση θερμίδων σας – ένα βαρύτερο ποδήλατο είναι πραγματικά πιο βάρος που μεταφέρετε γύρω.

Εδαφος

Λιγότερο τεχνικά μαθήματα ή διαδρομές μπορεί να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ταχύτητα και πεντάλ με συνέπεια για καύση υψηλότερης θερμιδικής αξίας ή μπορεί να χαρακτηρίζει πολλά κατηφορικά παράκτια που δεν καίγονται πολλές θερμίδες. Περισσότερες τεχνικές διαδρομές μπορεί να απαιτούν προσαρμογές ταχύτητας, ισορροπίας και στροφών που ασκούν το άνω μέρος του σώματος σας και καίγονται περισσότερες θερμίδες από το μέσο όρο.

Τιμή

Η οδήγηση 15 μιλίων ανά ώρα σε επίπεδη ή ελαφρώς κεκλιμένη οδό καίει 526 θερμίδες ανά ώρα για 145 λίβρες. Πρόσωπο, περίπου το ίδιο με μέτρια ορεινή ποδηλασία. Η ταχύτερη οδήγηση σάς επιτρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες στο ίδιο χρονικό διάστημα. Μείνετε στο στόχο του καρδιακού σας ρυθμού, ώστε να μπορείτε να ασκείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να κάψετε περισσότερες θερμίδες.