Η λήψη προγεννητικών βιταμινών βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης;

Η εμμηνόπαυση είναι η μετάβαση στην οποία περνάει η γυναίκα καθώς οι μηνιαίες κύκλοι της αρχίζουν να σταματούν λόγω της μειωμένης παραγωγής ορμονών. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν ακανόνιστες περιόδους, εξάψεις, ξηρότητα κολπικών μεμβρανών, μειωμένη σεξουαλική ορμή και μειωμένη ή απουσία γονιμότητας. Δυστυχώς, οι προγεννητικές βιταμίνες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να διευκολύνουν αυτά τα συμπτώματα.

Κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, τα επίπεδα των ορμονών σας αρχίζουν να μειώνονται, προκαλώντας μια σειρά από συμπτώματα που πολλές γυναίκες βρίσκουν σωματικά και ψυχολογικά δυσάρεστες. Αυτά τα συμπτώματα δεν διαρκούν το υπόλοιπο της ζωής σας · γενικά, αισθάνεστε πιο άβολα κατά τη διάρκεια του έτους ή έτσι που συνηθίζετε να αλλάζετε τα επίπεδα ορμονών. Ωστόσο, η ταλαιπωρία, η διαταραχή του ύπνου και οι εξάψεις είναι συχνά αρκετές για να αναγκάσουν τις γυναίκες να αναζητήσουν τρόπους για να μειώσουν τα συμπτώματα.

Οι προγεννητικές βιταμίνες συσχετίζονται συνήθως με την υγεία, τη γονιμότητα και την υψηλή ενέργεια επειδή λαμβάνονται από γυναίκες, οι οποίες φαίνονται να είναι η εικόνα καλής υγείας. Ωστόσο, οι προγεννητικές βιταμίνες δεν προκαλούν στις γυναίκες να έχουν ενέργεια, να λάμψουν και να φέρουν ένα μωρό στο τέλος, οι ορμόνες εγκυμοσύνης είναι. Παρόλο που είναι συνηθισμένο να νομίζετε ότι μπορείτε να πάρετε μια λάμψη, την ενέργεια και την καλή υγεία μιας εγκύου γυναίκας χρησιμοποιώντας προγεννητικές βιταμίνες, δεν υπάρχει επιστημονική υποστήριξη για αυτή τη θεωρία.

Οι προγεννητικές βιταμίνες είναι, στην πραγματικότητα, πολύ παρόμοιες με τις κανονικές καθημερινές πολυβιταμίνες που διατυπώνονται για τις γυναίκες. Περιέχουν τις τακτικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που έχετε τρώει στα τρόφιμα ή παίρνετε ως συμπληρώματα σε καθημερινή βάση και απλά έχετε προσθέσει ποσότητες ορισμένων βασικών θρεπτικών συστατικών που χρειάζονται οι έγκυες γυναίκες σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες. Συγκεκριμένα, είναι υψηλό σε σίδηρο, το οποίο πρέπει να βοηθήσετε να παράγετε επιπλέον αίμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στο φολικό οξύ, το οποίο χρησιμοποιείται για την πρόληψη των πρώιμων γενετικών ανωμαλιών.

Αν και πολλές γυναίκες βλέπουν την εμμηνόπαυση ως ιατρική κατάσταση για την οποία πρέπει να αναζητήσουν θεραπεία, είναι στην πραγματικότητα μια εντελώς φυσιολογική μετάβαση. Το πιο σημαντικό, η ταλαιπωρία είναι προσωρινή. Ακόμα, εάν διαπιστώσετε ότι είστε απρόθυμοι ή ανίκανοι να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης χωρίς να ζητήσετε ιατρική βοήθεια, είναι καλύτερο να μιλήσετε με έναν γιατρό σχετικά με την αντικατάσταση ορμονών · αυτή είναι μια πολύ πιο αποτελεσματική στρατηγική για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης από τη λήψη προγεννητικής Βιταμίνες θα ήταν.

Εμμηνόπαυση

Προγεννητικές βιταμίνες και παρερμηνείες

Προγεννητικά συστατικά βιταμινών

Εμμηνόπαυση