Εναλλακτικές λύσεις για το ψήσιμο kabobs

Τα Kabobs αναφέρονται σε μείγμα κρέατος και λαχανικών που είναι διατεταγμένα σε μεταλλικό ή ξύλινο σουβλάκι. Παραδοσιακά, οι kabobs συνδέονται με το καλοκαίρι και προετοιμάζονται στη σχάρα. Ωστόσο, εάν είστε φανατικοί cabobs στην εκτός εποχής, έχετε πολλές τεχνικές μαγειρέματος διαθέσιμες. Σερβίρετε το τελειωμένο πιάτο σας πάνω από άσπρο ρύζι ή τηγανητό ρύζι για ένα νόστιμο και απλό γεύμα.

Προετοιμάστε τα kabobs σας πριν από το μαγείρεμα. Επιλέξτε το κρέας και τα λαχανικά σας μαζί με κάθε καρύκευμα που σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε. Οι επιλογές κρέατος περιλαμβάνουν μπριζόλα, κοτόπουλο και χοιρινό. Η πρωτεϊνική σας επιλογή θα πρέπει να κοπεί σε κύβους 1 ίντσας πριν την τοποθέτηση στα σουβλάκια. Πράσινες πιπεριές και γλυκές κόκκινες πιπεριές βρίσκονται συνήθως σε kabobs. Οι πρόσθετες επιλογές λαχανικών περιλαμβάνουν κρεμμύδια, μανιτάρια και ανανά. Πιέστε κάθε συστατικό μέσα από το κέντρο του σουβλάκι και την κορυφή με καρυκεύματα όπως το σκόρδο, το τζίντζερ, το μέλι, το χυμό λεμονιού, το πιπέρι, η ρίγανη και η μουστάρδα.

Φιλώ τα kabobs ως εναλλακτική λύση στη σχάρα. Τοποθετήστε τα kabobs σε μια κατσαρόλα περίπου 3 ίντσες από την πηγή θερμότητας. Κάθε δύο λεπτά, γυρίστε τους kabobs για να τους επιτρέψετε να μαγειρεύουν ομοιόμορφα. Μαγειρέψτε μέχρι να φτάσει το κρέας στην κατάλληλη εσωτερική θερμοκρασία και τα λαχανικά είναι τρυφερά. Ο συνολικός χρόνος μαγειρέματος πρέπει να είναι μικρότερος από 15 λεπτά.

Αντί να ψήνετε kabobs, μπορείτε να αποφασίσετε να ψήσετε το πιάτο στο φούρνο σας. Προθερμάνετε το φούρνο στους 450 βαθμούς Φαρενάιτ. Τοποθετήστε τα kabobs σε ένα φύλλο ψησίματος με επένδυση αλουμινόχαρτου. Τοποθετήστε το φύλλο ψησίματος στην επάνω θέση του φούρνου σας. Ο συνολικός χρόνος μαγειρέματος μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 10 και 20 λεπτών, ανάλογα με την επιλογή πρωτεΐνης. Τα kabobs βοείου κρέατος θα διαρκέσουν περίπου 10 λεπτά για να φτάσουν στο μέσο όρο.

Εάν χρησιμοποιείτε μια μαρινάδα για να διατηρήσετε υγιή τα kabobs, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φούρνο μικροκυμάτων ως γρήγορη εναλλακτική λύση για το ψήσιμο στη σχάρα. Καθαρίστε τα kabobs με μια υγρή μαρινάδα και αφήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από το φούρνο μικροκυμάτων. Αν έχετε ένα μικρό φούρνο μικροκυμάτων, κανονίστε cabobs σε μια οδοντογλυφίδα αντί για ένα σουβλάκι. Τοποθετήστε σε μια πλάκα ασφαλής από το φούρνο μικροκυμάτων και μαγειρέψτε στην υψηλή ρύθμιση. Γυρίστε το kabobs αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Οι καβουβίδες κοτόπουλου θα πάρουν περίπου τρία με τέσσερα λεπτά για να μαγειρέψουν στο φούρνο μικροκυμάτων.

Παρασκευή

Φραγκόσυκα

Φούρνος φούρνου

Φούρνο μικροκυμάτων